Egérirtás Úrhida

Úrhida egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Úrhida egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Úrhida: Mi a teendő előtte és utána?

 

Úrhida egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Úrhida egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Úrhida egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Úrhida egérirtás garanciával, Úrhida egérirtás hatékonyan, Úrhida egérirtás padláson, Úrhida egérirtás pincében, egérirtás Úrhida családi házaknál,

magánszemélyeknek Úrhida egérirtás, Úrhida egérirtás cégeknek, Úrhida ipari egérirtás, Úrhida profi egérirtás, Úrhida kutyabarát egérirtás, Úrhida végleges egérirtás, Úrhida egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Úrhida egérirtás rágcsálóirtó habbal, Úrhida egérirtás gipszkarton alatt, Úrhida egérirtás Önnek is