Egérirtás Szentgál

Szentgál egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Szentgál egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Szentgál: Mi a teendő előtte és utána?

 

Szentgál egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Szentgál egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Szentgál egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Szentgál egérirtás garanciával, Szentgál egérirtás hatékonyan, Szentgál egérirtás padláson, Szentgál egérirtás pincében, egérirtás Szentgál családi házaknál,

magánszemélyeknek Szentgál egérirtás, Szentgál egérirtás cégeknek, Szentgál ipari egérirtás, Szentgál profi egérirtás, Szentgál kutyabarát egérirtás, Szentgál végleges egérirtás, Szentgál egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Szentgál egérirtás rágcsálóirtó habbal, Szentgál egérirtás gipszkarton alatt, Szentgál egérirtás Önnek is