Egérirtás Budapest 16. kerület

Budapest 16. Kerület egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Budapest 16. Kerület egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Budapest 16. Kerület: Mi a teendő előtte és utána?

 

Budapest 16. Kerület egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Budapest 16. Kerület egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Budapest 16. Kerület egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Budapest 16. Kerület egérirtás garanciával, Budapest 16. Kerület egérirtás hatékonyan, Budapest 16. Kerület egérirtás padláson, Budapest 16. Kerület egérirtás pincében, egérirtás Budapest 16. Kerület családi házaknál,

magánszemélyeknek Budapest 16. Kerület egérirtás, Budapest 16. Kerület egérirtás cégeknek, Budapest 16. Kerület ipari egérirtás, Budapest 16. Kerület profi egérirtás, Budapest 16. Kerület kutyabarát egérirtás, Budapest 16. Kerület végleges egérirtás, Budapest 16. Kerület egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Budapest 16. Kerület egérirtás rágcsálóirtó habbal, Budapest 16. Kerület egérirtás gipszkarton alatt, Budapest 16. Kerület egérirtás Önnek is