Egérirtás Somogyvár

Somogyvár egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Somogyvár egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Somogyvár: Mi a teendő előtte és utána?

 

Somogyvár egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Somogyvár egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Somogyvár egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Somogyvár egérirtás garanciával, Somogyvár egérirtás hatékonyan, Somogyvár egérirtás padláson, Somogyvár egérirtás pincében, egérirtás Somogyvár családi házaknál,

magánszemélyeknek Somogyvár egérirtás, Somogyvár egérirtás cégeknek, Somogyvár ipari egérirtás, Somogyvár profi egérirtás, Somogyvár kutyabarát egérirtás, Somogyvár végleges egérirtás, Somogyvár egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Somogyvár egérirtás rágcsálóirtó habbal, Somogyvár egérirtás gipszkarton alatt, Somogyvár egérirtás Önnek is