Egérirtás Lepsény

Lepsény egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Lepsény egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Lepsény: Mi a teendő előtte és utána?

 

Lepsény egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Lepsény egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Lepsény egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Lepsény egérirtás garanciával, Lepsény egérirtás hatékonyan, Lepsény egérirtás padláson, Lepsény egérirtás pincében, egérirtás Lepsény családi házaknál,

magánszemélyeknek Lepsény egérirtás, Lepsény egérirtás cégeknek, Lepsény ipari egérirtás, Lepsény profi egérirtás, Lepsény kutyabarát egérirtás, Lepsény végleges egérirtás, Lepsény egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Lepsény egérirtás rágcsálóirtó habbal, Lepsény egérirtás gipszkarton alatt, Lepsény egérirtás Önnek is