Egérirtás Kajászó

Kajászó egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Kajászó egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Kajászó: Mi a teendő előtte és utána?

 

Kajászó egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Kajászó egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Kajászó egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Kajászó egérirtás garanciával, Kajászó egérirtás hatékonyan, Kajászó egérirtás padláson, Kajászó egérirtás pincében, egérirtás Kajászó családi házaknál,

magánszemélyeknek Kajászó egérirtás, Kajászó egérirtás cégeknek, Kajászó ipari egérirtás, Kajászó profi egérirtás, Kajászó kutyabarát egérirtás, Kajászó végleges egérirtás, Kajászó egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Kajászó egérirtás rágcsálóirtó habbal, Kajászó egérirtás gipszkarton alatt, Kajászó egérirtás Önnek is