Egérirtás Balatonboglár

Balatonboglár egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Balatonboglár egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Balatonboglár: Mi a teendő előtte és utána?

 

Balatonboglár egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Balatonboglár egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Balatonboglár egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Balatonboglár egérirtás garanciával, Balatonboglár egérirtás hatékonyan, Balatonboglár egérirtás padláson, Balatonboglár egérirtás pincében, egérirtás Balatonboglár családi házaknál,

magánszemélyeknek Balatonboglár egérirtás, Balatonboglár egérirtás cégeknek, Balatonboglár ipari egérirtás, Balatonboglár profi egérirtás, Balatonboglár kutyabarát egérirtás, Balatonboglár végleges egérirtás, Balatonboglár egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Balatonboglár egérirtás rágcsálóirtó habbal, Balatonboglár egérirtás gipszkarton alatt, Balatonboglár egérirtás Önnek is