Egérirtás Mátyásföld

Mátyásföld egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Mátyásföld egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Mátyásföld: Mi a teendő előtte és utána?

 

Mátyásföld egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Mátyásföld egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Mátyásföld egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Mátyásföld egérirtás garanciával, Mátyásföld egérirtás hatékonyan, Mátyásföld egérirtás padláson, Mátyásföld egérirtás pincében, egérirtás Mátyásföld családi házaknál,

magánszemélyeknek Mátyásföld egérirtás, Mátyásföld egérirtás cégeknek, Mátyásföld ipari egérirtás, Mátyásföld profi egérirtás, Mátyásföld kutyabarát egérirtás, Mátyásföld végleges egérirtás, Mátyásföld egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Mátyásföld egérirtás rágcsálóirtó habbal, Mátyásföld egérirtás gipszkarton alatt, Mátyásföld egérirtás Önnek is