Egérirtás Sárosd

Sárosd egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Sárosd egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Sárosd: Mi a teendő előtte és utána?

 

Sárosd egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Sárosd egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Sárosd egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Sárosd egérirtás garanciával, Sárosd egérirtás hatékonyan, Sárosd egérirtás padláson, Sárosd egérirtás pincében, egérirtás Sárosd családi házaknál,

magánszemélyeknek Sárosd egérirtás, Sárosd egérirtás cégeknek, Sárosd ipari egérirtás, Sárosd profi egérirtás, Sárosd kutyabarát egérirtás, Sárosd végleges egérirtás, Sárosd egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Sárosd egérirtás rágcsálóirtó habbal, Sárosd egérirtás gipszkarton alatt, Sárosd egérirtás Önnek is