Egérirtás Sóly

Sóly egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Sóly egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Sóly: Mi a teendő előtte és utána?

 

Sóly egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Sóly egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Sóly egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Sóly egérirtás garanciával, Sóly egérirtás hatékonyan, Sóly egérirtás padláson, Sóly egérirtás pincében, egérirtás Sóly családi házaknál,

magánszemélyeknek Sóly egérirtás, Sóly egérirtás cégeknek, Sóly ipari egérirtás, Sóly profi egérirtás, Sóly kutyabarát egérirtás, Sóly végleges egérirtás, Sóly egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Sóly egérirtás rágcsálóirtó habbal, Sóly egérirtás gipszkarton alatt, Sóly egérirtás Önnek is