Egérirtás Angyalföld

Angyalföld egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Angyalföld egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Angyalföld: Mi a teendő előtte és utána?

 

Angyalföld egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Angyalföld egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Angyalföld egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Angyalföld egérirtás garanciával, Angyalföld egérirtás hatékonyan, Angyalföld egérirtás padláson, Angyalföld egérirtás pincében, egérirtás Angyalföld családi házaknál,

magánszemélyeknek Angyalföld egérirtás, Angyalföld egérirtás cégeknek, Angyalföld ipari egérirtás, Angyalföld profi egérirtás, Angyalföld kutyabarát egérirtás, Angyalföld végleges egérirtás, Angyalföld egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Angyalföld egérirtás rágcsálóirtó habbal, Angyalföld egérirtás gipszkarton alatt, Angyalföld egérirtás Önnek is