Egérirtás, patkányirtás Budapest, Pest, Fejér megye és környéke

 

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu


Egérirtás/patkányirtás : Hogyan történik?

 

A munka során rágcsálóirtó csalétkek kihelyezésével paraffinos egérirtó kockát, extrudált blokkot, ragacsos csapdát, rágcsálóirtó habot, stb. alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük. A rágcsálóirtás során minden olyan rést, zugot mutasson meg kollégának, amelybe elbújhatnak az egerek, patkányok és a lehető legalaposabb munkavégzéssel szabadítjuk meg Önt a betolakodóktól.


Egérirtás, patkányirtás: Mi a teendő előtte és utána?

 

Egérirtás, patkányirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy a rágcsálók csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek, patkányok jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

Egérirtás, patkányirtás után: a kihelyezett csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, patkányok, akár az egész további szezon folyamán használhatja őket.

 

Egérirtás, patkányirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.