Egérirtás Ságvár

Ságvár egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Ságvár egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Ságvár: Mi a teendő előtte és utána?

 

Ságvár egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Ságvár egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Ságvár egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Ságvár egérirtás garanciával, Ságvár egérirtás hatékonyan, Ságvár egérirtás padláson, Ságvár egérirtás pincében, egérirtás Ságvár családi házaknál,

magánszemélyeknek Ságvár egérirtás, Ságvár egérirtás cégeknek, Ságvár ipari egérirtás, Ságvár profi egérirtás, Ságvár kutyabarát egérirtás, Ságvár végleges egérirtás, Ságvár egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Ságvár egérirtás rágcsálóirtó habbal, Ságvár egérirtás gipszkarton alatt, Ságvár egérirtás Önnek is