Egérirtás Hárskút

Hárskút egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Hárskút egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Hárskút: Mi a teendő előtte és utána?

 

Hárskút egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Hárskút egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Hárskút egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Hárskút egérirtás garanciával, Hárskút egérirtás hatékonyan, Hárskút egérirtás padláson, Hárskút egérirtás pincében, egérirtás Hárskút családi házaknál,

magánszemélyeknek Hárskút egérirtás, Hárskút egérirtás cégeknek, Hárskút ipari egérirtás, Hárskút profi egérirtás, Hárskút kutyabarát egérirtás, Hárskút végleges egérirtás, Hárskút egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Hárskút egérirtás rágcsálóirtó habbal, Hárskút egérirtás gipszkarton alatt, Hárskút egérirtás Önnek is