Egérirtás Dinnyés

Dinnyés egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Dinnyés egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Dinnyés: Mi a teendő előtte és utána?

 

Dinnyés egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Dinnyés egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Dinnyés egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Dinnyés egérirtás garanciával, Dinnyés egérirtás hatékonyan, Dinnyés egérirtás padláson, Dinnyés egérirtás pincében, egérirtás Dinnyés családi házaknál,

magánszemélyeknek Dinnyés egérirtás, Dinnyés egérirtás cégeknek, Dinnyés ipari egérirtás, Dinnyés profi egérirtás, Dinnyés kutyabarát egérirtás, Dinnyés végleges egérirtás, Dinnyés egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Dinnyés egérirtás rágcsálóirtó habbal, Dinnyés egérirtás gipszkarton alatt, Dinnyés egérirtás Önnek is