Egérirtás Hajmáskér

Hajmáskér egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Hajmáskér egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Hajmáskér: Mi a teendő előtte és utána?

 

Hajmáskér egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Hajmáskér egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Hajmáskér egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Hajmáskér egérirtás garanciával, Hajmáskér egérirtás hatékonyan, Hajmáskér egérirtás padláson, Hajmáskér egérirtás pincében, egérirtás Hajmáskér családi házaknál,

magánszemélyeknek Hajmáskér egérirtás, Hajmáskér egérirtás cégeknek, Hajmáskér ipari egérirtás, Hajmáskér profi egérirtás, Hajmáskér kutyabarát egérirtás, Hajmáskér végleges egérirtás, Hajmáskér egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Hajmáskér egérirtás rágcsálóirtó habbal, Hajmáskér egérirtás gipszkarton alatt, Hajmáskér egérirtás Önnek is