Egérirtás Ordacsehi

Ordacsehi egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Ordacsehi egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Ordacsehi: Mi a teendő előtte és utána?

 

Ordacsehi egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Ordacsehi egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Ordacsehi egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Ordacsehi egérirtás garanciával, Ordacsehi egérirtás hatékonyan, Ordacsehi egérirtás padláson, Ordacsehi egérirtás pincében, egérirtás Ordacsehi családi házaknál,

magánszemélyeknek Ordacsehi egérirtás, Ordacsehi egérirtás cégeknek, Ordacsehi ipari egérirtás, Ordacsehi profi egérirtás, Ordacsehi kutyabarát egérirtás, Ordacsehi végleges egérirtás, Ordacsehi egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Ordacsehi egérirtás rágcsálóirtó habbal, Ordacsehi egérirtás gipszkarton alatt, Ordacsehi egérirtás Önnek is