Egérirtás Somogyjád

Somogyjád egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Somogyjád egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Somogyjád: Mi a teendő előtte és utána?

 

Somogyjád egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Somogyjád egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Somogyjád egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Somogyjád egérirtás garanciával, Somogyjád egérirtás hatékonyan, Somogyjád egérirtás padláson, Somogyjád egérirtás pincében, egérirtás Somogyjád családi házaknál,

magánszemélyeknek Somogyjád egérirtás, Somogyjád egérirtás cégeknek, Somogyjád ipari egérirtás, Somogyjád profi egérirtás, Somogyjád kutyabarát egérirtás, Somogyjád végleges egérirtás, Somogyjád egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Somogyjád egérirtás rágcsálóirtó habbal, Somogyjád egérirtás gipszkarton alatt, Somogyjád egérirtás Önnek is