Egérirtás Kapolcs

Kapolcs egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Kapolcs egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Kapolcs: Mi a teendő előtte és utána?

 

Kapolcs egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Kapolcs egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Kapolcs egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Kapolcs egérirtás garanciával, Kapolcs egérirtás hatékonyan, Kapolcs egérirtás padláson, Kapolcs egérirtás pincében, egérirtás Kapolcs családi házaknál,

magánszemélyeknek Kapolcs egérirtás, Kapolcs egérirtás cégeknek, Kapolcs ipari egérirtás, Kapolcs profi egérirtás, Kapolcs kutyabarát egérirtás, Kapolcs végleges egérirtás, Kapolcs egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Kapolcs egérirtás rágcsálóirtó habbal, Kapolcs egérirtás gipszkarton alatt, Kapolcs egérirtás Önnek is