Egérirtás Újpalota

Újpalota egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Újpalota egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Újpalota: Mi a teendő előtte és utána?

 

Újpalota egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Újpalota egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Újpalota egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Újpalota egérirtás garanciával, Újpalota egérirtás hatékonyan, Újpalota egérirtás padláson, Újpalota egérirtás pincében, egérirtás Újpalota családi házaknál,

magánszemélyeknek Újpalota egérirtás, Újpalota egérirtás cégeknek, Újpalota ipari egérirtás, Újpalota profi egérirtás, Újpalota kutyabarát egérirtás, Újpalota végleges egérirtás, Újpalota egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Újpalota egérirtás rágcsálóirtó habbal, Újpalota egérirtás gipszkarton alatt, Újpalota egérirtás Önnek is