Egérirtás Dörgicse

Dörgicse egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Dörgicse egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Dörgicse: Mi a teendő előtte és utána?

 

Dörgicse egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Dörgicse egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Dörgicse egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Dörgicse egérirtás garanciával, Dörgicse egérirtás hatékonyan, Dörgicse egérirtás padláson, Dörgicse egérirtás pincében, egérirtás Dörgicse családi házaknál,

magánszemélyeknek Dörgicse egérirtás, Dörgicse egérirtás cégeknek, Dörgicse ipari egérirtás, Dörgicse profi egérirtás, Dörgicse kutyabarát egérirtás, Dörgicse végleges egérirtás, Dörgicse egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Dörgicse egérirtás rágcsálóirtó habbal, Dörgicse egérirtás gipszkarton alatt, Dörgicse egérirtás Önnek is