Egérirtás Kaposvár

Kaposvár egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Kaposvár egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Kaposvár: Mi a teendő előtte és utána?

 

Kaposvár egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Kaposvár egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Kaposvár egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Kaposvár egérirtás garanciával, Kaposvár egérirtás hatékonyan, Kaposvár egérirtás padláson, Kaposvár egérirtás pincében, egérirtás Kaposvár családi házaknál,

magánszemélyeknek Kaposvár egérirtás, Kaposvár egérirtás cégeknek, Kaposvár ipari egérirtás, Kaposvár profi egérirtás, Kaposvár kutyabarát egérirtás, Kaposvár végleges egérirtás, Kaposvár egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Kaposvár egérirtás rágcsálóirtó habbal, Kaposvár egérirtás gipszkarton alatt, Kaposvár egérirtás Önnek is