Egérirtás Ócsa

Ócsa egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Ócsa egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Ócsa: Mi a teendő előtte és utána?

 

Ócsa egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Ócsa egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Ócsa egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Ócsa egérirtás garanciával, Ócsa egérirtás hatékonyan, Ócsa egérirtás padláson, Ócsa egérirtás pincében, egérirtás Ócsa családi házaknál,

magánszemélyeknek Ócsa egérirtás, Ócsa egérirtás cégeknek, Ócsa ipari egérirtás, Ócsa profi egérirtás, Ócsa kutyabarát egérirtás, Ócsa végleges egérirtás, Ócsa egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Ócsa egérirtás rágcsálóirtó habbal, Ócsa egérirtás gipszkarton alatt, Ócsa egérirtás Önnek is