Egérirtás Tatabánya

Tatabánya egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Tatabánya egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Tatabánya: Mi a teendő előtte és utána?

 

Tatabánya egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Tatabánya egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Tatabánya egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Tatabánya egérirtás garanciával, Tatabánya egérirtás hatékonyan, Tatabánya egérirtás padláson, Tatabánya egérirtás pincében, egérirtás Tatabánya családi házaknál,

magánszemélyeknek Tatabánya egérirtás, Tatabánya egérirtás cégeknek, Tatabánya ipari egérirtás, Tatabánya profi egérirtás, Tatabánya kutyabarát egérirtás, Tatabánya végleges egérirtás, Tatabánya egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Tatabánya egérirtás rágcsálóirtó habbal, Tatabánya egérirtás gipszkarton alatt, Tatabánya egérirtás Önnek is