Egérirtás Osztopán

Osztopán egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Osztopán egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Osztopán: Mi a teendő előtte és utána?

 

Osztopán egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Osztopán egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Osztopán egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Osztopán egérirtás garanciával, Osztopán egérirtás hatékonyan, Osztopán egérirtás padláson, Osztopán egérirtás pincében, egérirtás Osztopán családi házaknál,

magánszemélyeknek Osztopán egérirtás, Osztopán egérirtás cégeknek, Osztopán ipari egérirtás, Osztopán profi egérirtás, Osztopán kutyabarát egérirtás, Osztopán végleges egérirtás, Osztopán egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Osztopán egérirtás rágcsálóirtó habbal, Osztopán egérirtás gipszkarton alatt, Osztopán egérirtás Önnek is