Egérirtás Hévíz

Hévíz egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Hévíz egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Hévíz: Mi a teendő előtte és utána?

 

Hévíz egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Hévíz egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Hévíz egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Hévíz egérirtás garanciával, Hévíz egérirtás hatékonyan, Hévíz egérirtás padláson, Hévíz egérirtás pincében, egérirtás Hévíz családi házaknál,

magánszemélyeknek Hévíz egérirtás, Hévíz egérirtás cégeknek, Hévíz ipari egérirtás, Hévíz profi egérirtás, Hévíz kutyabarát egérirtás, Hévíz végleges egérirtás, Hévíz egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Hévíz egérirtás rágcsálóirtó habbal, Hévíz egérirtás gipszkarton alatt, Hévíz egérirtás Önnek is