Egérirtás Gárdony

Gárdony egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Gárdony egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Gárdony: Mi a teendő előtte és utána?

 

Gárdony egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Gárdony egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Gárdony egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Gárdony egérirtás garanciával, Gárdony egérirtás hatékonyan, Gárdony egérirtás padláson, Gárdony egérirtás pincében, egérirtás Gárdony családi házaknál,

magánszemélyeknek Gárdony egérirtás, Gárdony egérirtás cégeknek, Gárdony ipari egérirtás, Gárdony profi egérirtás, Gárdony kutyabarát egérirtás, Gárdony végleges egérirtás, Gárdony egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Gárdony egérirtás rágcsálóirtó habbal, Gárdony egérirtás gipszkarton alatt, Gárdony egérirtás Önnek is