Egérirtás Bálványos

Bálványos egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Bálványos egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Bálványos: Mi a teendő előtte és utána?

 

Bálványos egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Bálványos egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Bálványos egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Bálványos egérirtás garanciával, Bálványos egérirtás hatékonyan, Bálványos egérirtás padláson, Bálványos egérirtás pincében, egérirtás Bálványos családi házaknál,

magánszemélyeknek Bálványos egérirtás, Bálványos egérirtás cégeknek, Bálványos ipari egérirtás, Bálványos profi egérirtás, Bálványos kutyabarát egérirtás, Bálványos végleges egérirtás, Bálványos egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Bálványos egérirtás rágcsálóirtó habbal, Bálványos egérirtás gipszkarton alatt, Bálványos egérirtás Önnek is