Egérirtás Paloznak

Paloznak egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Paloznak egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Paloznak: Mi a teendő előtte és utána?

 

Paloznak egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Paloznak egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Paloznak egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Paloznak egérirtás garanciával, Paloznak egérirtás hatékonyan, Paloznak egérirtás padláson, Paloznak egérirtás pincében, egérirtás Paloznak családi házaknál,

magánszemélyeknek Paloznak egérirtás, Paloznak egérirtás cégeknek, Paloznak ipari egérirtás, Paloznak profi egérirtás, Paloznak kutyabarát egérirtás, Paloznak végleges egérirtás, Paloznak egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Paloznak egérirtás rágcsálóirtó habbal, Paloznak egérirtás gipszkarton alatt, Paloznak egérirtás Önnek is