Egérirtás Halásztelek

Halásztelek egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Halásztelek egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Halásztelek: Mi a teendő előtte és utána?

 

Halásztelek egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Halásztelek egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Halásztelek egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Halásztelek egérirtás garanciával, Halásztelek egérirtás hatékonyan, Halásztelek egérirtás padláson, Halásztelek egérirtás pincében, egérirtás Halásztelek családi házaknál,

magánszemélyeknek Halásztelek egérirtás, Halásztelek egérirtás cégeknek, Halásztelek ipari egérirtás, Halásztelek profi egérirtás, Halásztelek kutyabarát egérirtás, Halásztelek végleges egérirtás, Halásztelek egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Halásztelek egérirtás rágcsálóirtó habbal, Halásztelek egérirtás gipszkarton alatt, Halásztelek egérirtás Önnek is