Egérirtás Olaszfalu

Olaszfalu egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Olaszfalu egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Olaszfalu: Mi a teendő előtte és utána?

 

Olaszfalu egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Olaszfalu egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Olaszfalu egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Olaszfalu egérirtás garanciával, Olaszfalu egérirtás hatékonyan, Olaszfalu egérirtás padláson, Olaszfalu egérirtás pincében, egérirtás Olaszfalu családi házaknál,

magánszemélyeknek Olaszfalu egérirtás, Olaszfalu egérirtás cégeknek, Olaszfalu ipari egérirtás, Olaszfalu profi egérirtás, Olaszfalu kutyabarát egérirtás, Olaszfalu végleges egérirtás, Olaszfalu egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Olaszfalu egérirtás rágcsálóirtó habbal, Olaszfalu egérirtás gipszkarton alatt, Olaszfalu egérirtás Önnek is