Egérirtás Tinnye

Tinnye egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Tinnye egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Tinnye: Mi a teendő előtte és utána?

 

Tinnye egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Tinnye egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Tinnye egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Tinnye egérirtás garanciával, Tinnye egérirtás hatékonyan, Tinnye egérirtás padláson, Tinnye egérirtás pincében, egérirtás Tinnye családi házaknál,

magánszemélyeknek Tinnye egérirtás, Tinnye egérirtás cégeknek, Tinnye ipari egérirtás, Tinnye profi egérirtás, Tinnye kutyabarát egérirtás, Tinnye végleges egérirtás, Tinnye egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Tinnye egérirtás rágcsálóirtó habbal, Tinnye egérirtás gipszkarton alatt, Tinnye egérirtás Önnek is