Egérirtás Pomáz

Pomáz egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Pomáz egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Pomáz: Mi a teendő előtte és utána?

 

Pomáz egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Pomáz egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Pomáz egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Pomáz egérirtás garanciával, Pomáz egérirtás hatékonyan, Pomáz egérirtás padláson, Pomáz egérirtás pincében, egérirtás Pomáz családi házaknál,

magánszemélyeknek Pomáz egérirtás, Pomáz egérirtás cégeknek, Pomáz ipari egérirtás, Pomáz profi egérirtás, Pomáz kutyabarát egérirtás, Pomáz végleges egérirtás, Pomáz egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Pomáz egérirtás rágcsálóirtó habbal, Pomáz egérirtás gipszkarton alatt, Pomáz egérirtás Önnek is