Egérirtás Isztimér

Isztimér egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Isztimér egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Isztimér: Mi a teendő előtte és utána?

 

Isztimér egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Isztimér egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Isztimér egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Isztimér egérirtás garanciával, Isztimér egérirtás hatékonyan, Isztimér egérirtás padláson, Isztimér egérirtás pincében, egérirtás Isztimér családi házaknál,

magánszemélyeknek Isztimér egérirtás, Isztimér egérirtás cégeknek, Isztimér ipari egérirtás, Isztimér profi egérirtás, Isztimér kutyabarát egérirtás, Isztimér végleges egérirtás, Isztimér egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Isztimér egérirtás rágcsálóirtó habbal, Isztimér egérirtás gipszkarton alatt, Isztimér egérirtás Önnek is