Egérirtás Seregélyes

Seregélyes egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Seregélyes egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Seregélyes: Mi a teendő előtte és utána?

 

Seregélyes egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Seregélyes egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Seregélyes egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Seregélyes egérirtás garanciával, Seregélyes egérirtás hatékonyan, Seregélyes egérirtás padláson, Seregélyes egérirtás pincében, egérirtás Seregélyes családi házaknál,

magánszemélyeknek Seregélyes egérirtás, Seregélyes egérirtás cégeknek, Seregélyes ipari egérirtás, Seregélyes profi egérirtás, Seregélyes kutyabarát egérirtás, Seregélyes végleges egérirtás, Seregélyes egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Seregélyes egérirtás rágcsálóirtó habbal, Seregélyes egérirtás gipszkarton alatt, Seregélyes egérirtás Önnek is