Egérirtás Szántód

Szántód egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Szántód egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Szántód: Mi a teendő előtte és utána?

 

Szántód egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Szántód egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Szántód egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Szántód egérirtás garanciával, Szántód egérirtás hatékonyan, Szántód egérirtás padláson, Szántód egérirtás pincében, egérirtás Szántód családi házaknál,

magánszemélyeknek Szántód egérirtás, Szántód egérirtás cégeknek, Szántód ipari egérirtás, Szántód profi egérirtás, Szántód kutyabarát egérirtás, Szántód végleges egérirtás, Szántód egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Szántód egérirtás rágcsálóirtó habbal, Szántód egérirtás gipszkarton alatt, Szántód egérirtás Önnek is