Egérirtás Kerepes

Kerepes egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Kerepes egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Kerepes: Mi a teendő előtte és utána?

 

Kerepes egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Kerepes egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Kerepes egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Kerepes egérirtás garanciával, Kerepes egérirtás hatékonyan, Kerepes egérirtás padláson, Kerepes egérirtás pincében, egérirtás Kerepes családi házaknál,

magánszemélyeknek Kerepes egérirtás, Kerepes egérirtás cégeknek, Kerepes ipari egérirtás, Kerepes profi egérirtás, Kerepes kutyabarát egérirtás, Kerepes végleges egérirtás, Kerepes egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Kerepes egérirtás rágcsálóirtó habbal, Kerepes egérirtás gipszkarton alatt, Kerepes egérirtás Önnek is