Egérirtás Ádánd

Ádánd egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Ádánd egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Ádánd: Mi a teendő előtte és utána?

 

Ádánd egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Ádánd egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Ádánd egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Ádánd egérirtás garanciával, Ádánd egérirtás hatékonyan, Ádánd egérirtás padláson, Ádánd egérirtás pincében, egérirtás Ádánd családi házaknál,

magánszemélyeknek Ádánd egérirtás, Ádánd egérirtás cégeknek, Ádánd ipari egérirtás, Ádánd profi egérirtás, Ádánd kutyabarát egérirtás, Ádánd végleges egérirtás, Ádánd egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Ádánd egérirtás rágcsálóirtó habbal, Ádánd egérirtás gipszkarton alatt, Ádánd egérirtás Önnek is