Egérirtás Örvényes

Örvényes egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Örvényes egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Örvényes: Mi a teendő előtte és utána?

 

Örvényes egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Örvényes egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Örvényes egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Örvényes egérirtás garanciával, Örvényes egérirtás hatékonyan, Örvényes egérirtás padláson, Örvényes egérirtás pincében, egérirtás Örvényes családi házaknál,

magánszemélyeknek Örvényes egérirtás, Örvényes egérirtás cégeknek, Örvényes ipari egérirtás, Örvényes profi egérirtás, Örvényes kutyabarát egérirtás, Örvényes végleges egérirtás, Örvényes egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Örvényes egérirtás rágcsálóirtó habbal, Örvényes egérirtás gipszkarton alatt, Örvényes egérirtás Önnek is