Egérirtás Perkáta

Perkáta egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Perkáta egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Perkáta: Mi a teendő előtte és utána?

 

Perkáta egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Perkáta egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Perkáta egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Perkáta egérirtás garanciával, Perkáta egérirtás hatékonyan, Perkáta egérirtás padláson, Perkáta egérirtás pincében, egérirtás Perkáta családi házaknál,

magánszemélyeknek Perkáta egérirtás, Perkáta egérirtás cégeknek, Perkáta ipari egérirtás, Perkáta profi egérirtás, Perkáta kutyabarát egérirtás, Perkáta végleges egérirtás, Perkáta egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Perkáta egérirtás rágcsálóirtó habbal, Perkáta egérirtás gipszkarton alatt, Perkáta egérirtás Önnek is