Egérirtás Sukoró

Sukoró egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Sukoró egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Sukoró: Mi a teendő előtte és utána?

 

Sukoró egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Sukoró egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Sukoró egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Sukoró egérirtás garanciával, Sukoró egérirtás hatékonyan, Sukoró egérirtás padláson, Sukoró egérirtás pincében, egérirtás Sukoró családi házaknál,

magánszemélyeknek Sukoró egérirtás, Sukoró egérirtás cégeknek, Sukoró ipari egérirtás, Sukoró profi egérirtás, Sukoró kutyabarát egérirtás, Sukoró végleges egérirtás, Sukoró egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Sukoró egérirtás rágcsálóirtó habbal, Sukoró egérirtás gipszkarton alatt, Sukoró egérirtás Önnek is