Egérirtás Polgárdi

Polgárdi egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Polgárdi egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Polgárdi: Mi a teendő előtte és utána?

 

Polgárdi egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Polgárdi egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Polgárdi egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Polgárdi egérirtás garanciával, Polgárdi egérirtás hatékonyan, Polgárdi egérirtás padláson, Polgárdi egérirtás pincében, egérirtás Polgárdi családi házaknál,

magánszemélyeknek Polgárdi egérirtás, Polgárdi egérirtás cégeknek, Polgárdi ipari egérirtás, Polgárdi profi egérirtás, Polgárdi kutyabarát egérirtás, Polgárdi végleges egérirtás, Polgárdi egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Polgárdi egérirtás rágcsálóirtó habbal, Polgárdi egérirtás gipszkarton alatt, Polgárdi egérirtás Önnek is