Egérirtás Pécsely

Pécsely egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Pécsely egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Pécsely: Mi a teendő előtte és utána?

 

Pécsely egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Pécsely egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Pécsely egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Pécsely egérirtás garanciával, Pécsely egérirtás hatékonyan, Pécsely egérirtás padláson, Pécsely egérirtás pincében, egérirtás Pécsely családi házaknál,

magánszemélyeknek Pécsely egérirtás, Pécsely egérirtás cégeknek, Pécsely ipari egérirtás, Pécsely profi egérirtás, Pécsely kutyabarát egérirtás, Pécsely végleges egérirtás, Pécsely egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Pécsely egérirtás rágcsálóirtó habbal, Pécsely egérirtás gipszkarton alatt, Pécsely egérirtás Önnek is