Egérirtás Gyúró

Gyúró egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Gyúró egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Gyúró: Mi a teendő előtte és utána?

 

Gyúró egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Gyúró egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Gyúró egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Gyúró egérirtás garanciával, Gyúró egérirtás hatékonyan, Gyúró egérirtás padláson, Gyúró egérirtás pincében, egérirtás Gyúró családi házaknál,

magánszemélyeknek Gyúró egérirtás, Gyúró egérirtás cégeknek, Gyúró ipari egérirtás, Gyúró profi egérirtás, Gyúró kutyabarát egérirtás, Gyúró végleges egérirtás, Gyúró egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Gyúró egérirtás rágcsálóirtó habbal, Gyúró egérirtás gipszkarton alatt, Gyúró egérirtás Önnek is