Egérirtás Tárnok

Tárnok egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Tárnok egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Tárnok: Mi a teendő előtte és utána?

 

Tárnok egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Tárnok egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Tárnok egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Tárnok egérirtás garanciával, Tárnok egérirtás hatékonyan, Tárnok egérirtás padláson, Tárnok egérirtás pincében, egérirtás Tárnok családi házaknál,

magánszemélyeknek Tárnok egérirtás, Tárnok egérirtás cégeknek, Tárnok ipari egérirtás, Tárnok profi egérirtás, Tárnok kutyabarát egérirtás, Tárnok végleges egérirtás, Tárnok egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Tárnok egérirtás rágcsálóirtó habbal, Tárnok egérirtás gipszkarton alatt, Tárnok egérirtás Önnek is