Egérirtás Kőröshegy

Kőröshegy egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Kőröshegy egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Kőröshegy: Mi a teendő előtte és utána?

 

Kőröshegy egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Kőröshegy egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Kőröshegy egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Kőröshegy egérirtás garanciával, Kőröshegy egérirtás hatékonyan, Kőröshegy egérirtás padláson, Kőröshegy egérirtás pincében, egérirtás Kőröshegy családi házaknál,

magánszemélyeknek Kőröshegy egérirtás, Kőröshegy egérirtás cégeknek, Kőröshegy ipari egérirtás, Kőröshegy profi egérirtás, Kőröshegy kutyabarát egérirtás, Kőröshegy végleges egérirtás, Kőröshegy egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Kőröshegy egérirtás rágcsálóirtó habbal, Kőröshegy egérirtás gipszkarton alatt, Kőröshegy egérirtás Önnek is