Egérirtás Besnyő

Besnyő egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Besnyő egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Besnyő: Mi a teendő előtte és utána?

 

Besnyő egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Besnyő egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Besnyő egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Besnyő egérirtás garanciával, Besnyő egérirtás hatékonyan, Besnyő egérirtás padláson, Besnyő egérirtás pincében, egérirtás Besnyő családi házaknál,

magánszemélyeknek Besnyő egérirtás, Besnyő egérirtás cégeknek, Besnyő ipari egérirtás, Besnyő profi egérirtás, Besnyő kutyabarát egérirtás, Besnyő végleges egérirtás, Besnyő egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Besnyő egérirtás rágcsálóirtó habbal, Besnyő egérirtás gipszkarton alatt, Besnyő egérirtás Önnek is