Egérirtás Budapest 23. kerület

Budapest 23. Kerület egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Budapest 23. Kerület egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Budapest 23. Kerület: Mi a teendő előtte és utána?

 

Budapest 23. Kerület egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Budapest 23. Kerület egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Budapest 23. Kerület egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Budapest 23. Kerület egérirtás garanciával, Budapest 23. Kerület egérirtás hatékonyan, Budapest 23. Kerület egérirtás padláson, Budapest 23. Kerület egérirtás pincében, egérirtás Budapest 23. Kerület családi házaknál,

magánszemélyeknek Budapest 23. Kerület egérirtás, Budapest 23. Kerület egérirtás cégeknek, Budapest 23. Kerület ipari egérirtás, Budapest 23. Kerület profi egérirtás, Budapest 23. Kerület kutyabarát egérirtás, Budapest 23. Kerület végleges egérirtás, Budapest 23. Kerület egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Budapest 23. Kerület egérirtás rágcsálóirtó habbal, Budapest 23. Kerület egérirtás gipszkarton alatt, Budapest 23. Kerület egérirtás Önnek is