Egérirtás Ercsi

Ercsi egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Ercsi egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Ercsi: Mi a teendő előtte és utána?

 

Ercsi egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Ercsi egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Ercsi egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Ercsi egérirtás garanciával, Ercsi egérirtás hatékonyan, Ercsi egérirtás padláson, Ercsi egérirtás pincében, egérirtás Ercsi családi házaknál,

magánszemélyeknek Ercsi egérirtás, Ercsi egérirtás cégeknek, Ercsi ipari egérirtás, Ercsi profi egérirtás, Ercsi kutyabarát egérirtás, Ercsi végleges egérirtás, Ercsi egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Ercsi egérirtás rágcsálóirtó habbal, Ercsi egérirtás gipszkarton alatt, Ercsi egérirtás Önnek is