Egérirtás Keszthely

Keszthely egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Keszthely egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Keszthely: Mi a teendő előtte és utána?

 

Keszthely egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Keszthely egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Keszthely egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Keszthely egérirtás garanciával, Keszthely egérirtás hatékonyan, Keszthely egérirtás padláson, Keszthely egérirtás pincében, egérirtás Keszthely családi házaknál,

magánszemélyeknek Keszthely egérirtás, Keszthely egérirtás cégeknek, Keszthely ipari egérirtás, Keszthely profi egérirtás, Keszthely kutyabarát egérirtás, Keszthely végleges egérirtás, Keszthely egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Keszthely egérirtás rágcsálóirtó habbal, Keszthely egérirtás gipszkarton alatt, Keszthely egérirtás Önnek is